tag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post6487354865920063533..comments2023-09-22T14:07:37.495+02:00Comments on What's for dinner today?: Hjälp?Juliahttp://www.blogger.com/profile/03241735573529813527noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-74659430417534977562010-03-09T19:53:01.349+01:002010-03-09T19:53:01.349+01:00Mmmm det låter fin fint. Det blir att handla portv...Mmmm det låter fin fint. Det blir att handla portvin för min del. Tack!Juliahttps://www.blogger.com/profile/03241735573529813527noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-84922386745993571282010-03-09T17:29:07.553+01:002010-03-09T17:29:07.553+01:00Dettta är ett av mina favoritrecept, egentligen tä...Dettta är ett av mina favoritrecept, egentligen tänkt för lammrostbiff i bitar men säkert lika bra till hel filé:<br />Bryn lammfiléen mycket snabbt i het i stekpanna. Pensla med en glace kokt på 1/2 dl hackad rödlök, 1 msk honung, 1 dl balsamvinäger, 1 vitlöksklyfta, 1/2 dl portvin och redning ca 1 tsk majsenamjöl. Låt gå till 58 grader i 175 graders ugn. Koka en portvinssås till: 2 dl portvin kokas med 2 msk honung tills hälften återstår. Servera t ex till en jordärtskockscrème!<br />Smaklig spis önskar fröken DillFröken Dillhttp://www.frkdill.blogspot.comnoreply@blogger.com