tag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.comments2023-09-22T14:07:37.495+02:00What's for dinner today?Juliahttp://www.blogger.com/profile/03241735573529813527noreply@blogger.comBlogger163125tag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-12014846201743595202013-05-31T14:57:38.299+02:002013-05-31T14:57:38.299+02:00Detta är ingen tabouleh! snarare som en bulgursall...Detta är ingen tabouleh! snarare som en bulgursallad! Det är aldeles för lite persilja o för mycket bulgur i receptet!<br /><br /><br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-71327976113486195972013-03-22T12:56:02.118+01:002013-03-22T12:56:02.118+01:00Välkommen tillbaka och gratulerar till bedriften!/...Välkommen tillbaka och gratulerar till bedriften!/Sofia från socionomprogrammet och blodomloppetAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-39395497004635732222013-01-06T14:53:49.526+01:002013-01-06T14:53:49.526+01:00Hur många blir det? Hur många blir det? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-18493677386779036622012-12-21T01:35:23.964+01:002012-12-21T01:35:23.964+01:00Noras surkål med äpple är ännu godare!
Noras surkål med äpple är ännu godare!<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-49345886758229201392012-11-24T13:29:14.975+01:002012-11-24T13:29:14.975+01:00Ann-Charlotte du behöver jästen för att det skall ...Ann-Charlotte du behöver jästen för att det skall bildas alkohol. Det kommer inte smaka något av jästen för sockret "äter" upp den om så bildas alkohol. Jag hade inte vågat att göra utan jäst.Juliahttps://www.blogger.com/profile/03241735573529813527noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-81667548283345138192012-10-22T10:43:44.562+02:002012-10-22T10:43:44.562+02:00Hej! Tänkte prova ditt glöggrecept, låter supergot...Hej! Tänkte prova ditt glöggrecept, låter supergott! I originalreceptet står det att man ska i ha jäst,?! Funkar det bra utan??<br />Med vänlig hälsning, Ann-CharlotteAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-31621650757499541832012-08-14T22:14:51.588+02:002012-08-14T22:14:51.588+02:00Perfekt tilltugg och förrätt! Både enkelt och gott...Perfekt tilltugg och förrätt! Både enkelt och gott!Marja - Baka Sockerfritthttp://bakasockerfritt.blogg.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-85719064439537504372012-08-14T19:17:49.417+02:002012-08-14T19:17:49.417+02:00cool blog julia!cool blog julia!joakimRhttps://www.blogger.com/profile/16765177588693010142noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-88853681458590219632012-08-14T18:03:33.693+02:002012-08-14T18:03:33.693+02:00Kul att du gillade det, kommer med en annan varian...Kul att du gillade det, kommer med en annan variant där man använder äppeljucie för att smaksätta müslin.Juliahttps://www.blogger.com/profile/03241735573529813527noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-12984813398591273862012-04-18T22:26:31.866+02:002012-04-18T22:26:31.866+02:00Hej.
Jag tillagade detta recept nu ikväll, mycket ...Hej.<br />Jag tillagade detta recept nu ikväll, mycket gott. Tack för tipset!<br /><br />Hälsar<br />RasmusAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-31317208292380711982012-03-29T13:21:30.791+02:002012-03-29T13:21:30.791+02:00Hej,
Jag jobbar för sajten HittaRecept.se. Vi såg ...Hej,<br />Jag jobbar för sajten HittaRecept.se. Vi såg att du har goda recept i din blogg (http://www.dinnertoday.blogspot.se/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Matbloggstoppen".<br /><br />Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!<br /><br />Här kan du se hur många som är med i Matbloggstoppen på HittaRecept.se - http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen <br /><br />Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Matbloggstoppen!<br /><br />Vänlig hälsning,<br /><br />Pauline Torres<br />pauline@hittarecept.sePaulinehttp://www.hittarecept.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-25853197181159604712012-02-29T21:11:23.946+01:002012-02-29T21:11:23.946+01:00Smördegspajer skall jag komma ihåg, låter ju rikti...Smördegspajer skall jag komma ihåg, låter ju riktigt smidigt.Juliahttps://www.blogger.com/profile/03241735573529813527noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-34303757501176592602012-02-29T16:57:21.597+01:002012-02-29T16:57:21.597+01:00Det ser riktigt gott ut! Vegetariska recept är jag...Det ser riktigt gott ut! Vegetariska recept är jag själv otroligt dålig på men jag försöker bättra mig och äta minst 1 dag i veckan helt köttfritt. Trevlig blogg, tack för titten:)Ann-Sofi MATSAFARIhttp://www.matsafari.matmolnet.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-22494558550487154432012-02-21T17:45:32.983+01:002012-02-21T17:45:32.983+01:00Jag såg på halv åtta hos mig igår och hon gjorde s...Jag såg på halv åtta hos mig igår och hon gjorde små smördegspajer fyllda med ost till förrätt och de lät gott och såg gott ut, plus att du kan ju antagligen fylla dem med lite annat än bara ost, om du vill bjuda på förrätt vill säga :)<br /><br />Plus åt en god efterätt hos en kompis i helgen, smält vitchoklad och blanda med grädde och turkisk yoghurt (tror jag, kan varit creme fraiche) låt stå kallt servera med varma hallon :)Fridanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-52649481599507434262012-02-19T12:53:47.625+01:002012-02-19T12:53:47.625+01:00Nä det får jag erkänna att det var att fara med os...Nä det får jag erkänna att det var att fara med osanning.Juliahttps://www.blogger.com/profile/03241735573529813527noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-26034200675743996802012-02-03T12:06:17.951+01:002012-02-03T12:06:17.951+01:00Det är inte så värst vegetariskt med fisksås va?.....Det är inte så värst vegetariskt med fisksås va?...Andreasnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-49576152215685296622012-01-18T14:32:33.351+01:002012-01-18T14:32:33.351+01:00Snygga! Och säkert jättegoda
tror fröken DillSnygga! Och säkert jättegoda<br />tror fröken DillFröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-19319774115727629372012-01-16T11:32:23.350+01:002012-01-16T11:32:23.350+01:00Tack snälla för dom fina orden!Tack snälla för dom fina orden!Helena Ljunggrenhttp://www.helenaljunggren.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-69255447087562222542011-11-27T13:32:54.011+01:002011-11-27T13:32:54.011+01:00Hej! Vad roligt att googlesök skickar folk vidare ...Hej! Vad roligt att googlesök skickar folk vidare hit! Gällande glöggens hålbarthet så vet jag av egen erfarenhet att den håller länge. Jag fick en flaska hemmagjord glögg av en vän nyår 09 och drack den först i november i år och det var inget fel på den. Jag antar att allt socker gör att drycken håller sig. Med andra ord är det inte försent att sätta en sats. <br /><br />Lycka till!Juliahttps://www.blogger.com/profile/03241735573529813527noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-57430234090424793292011-11-25T19:09:24.761+01:002011-11-25T19:09:24.761+01:00hej julia,
jag googlade efter glöggrecept och ham...hej julia,<br /><br />jag googlade efter glöggrecept och hamnade här i din blogg - jag gillar den! <br /><br />jag antar att det egentligen är lite sent att göra glöggen nu, men det kanske kan vara värt ett försök ändå. hur länge tror du att den håller, väl tappad på flaska?<br />om inte så är det väl ok att dricka glögg även i januari?<br /><br />lycka till med maten!<br /><br />/martinmartinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-65565472432237657302011-11-25T00:01:24.108+01:002011-11-25T00:01:24.108+01:00Kanske kan kolla mamma och pappas frys, där "...Kanske kan kolla mamma och pappas frys, där "plockade" jag en del svamp.Juliahttps://www.blogger.com/profile/03241735573529813527noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-86274408223112084172011-11-25T00:01:04.303+01:002011-11-25T00:01:04.303+01:00Kanske kan kolla mamma och pappas frys, där "...Kanske kan kolla mamma och pappas frys, där "plockade" jag en del svamp.Juliahttps://www.blogger.com/profile/03241735573529813527noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-74628912881213904992011-11-24T17:48:31.974+01:002011-11-24T17:48:31.974+01:00Det hade varit toppen :) det bor inte en endaste l...Det hade varit toppen :) det bor inte en endaste liten svamp i vår frys för vi kom aldrig iväg för att plocka svamp, men vi kan nog hitta någon annanstans (dvs affären).Fridanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-81235544295685275412011-11-24T14:45:41.144+01:002011-11-24T14:45:41.144+01:00Låter superläckert!Låter superläckert!Cehzsofiahttp://www.chezsofia.bloggsida.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520126659410488784.post-45645731482658653622011-11-23T21:27:29.922+01:002011-11-23T21:27:29.922+01:00Jag kan ta med pastamaskinen hem nu till helgen fö...Jag kan ta med pastamaskinen hem nu till helgen för jag tror de blir kämpigt annars. Frysen är väl ändå fylld med svamp?Juliahttps://www.blogger.com/profile/03241735573529813527noreply@blogger.com