Igår firade jag och John oss och då sparade vi inte på krutet. Till förrätt åt vi säsongens första sparris, stor skillnad från att äta mor och fars hemmaodlade men det var ändå riktigt gott. Vi kokte dem i lättsaltat vatten och serverade med smör och flingsalt. Till sparrisarna drack vi Cava. Till huvudrätt åt vi vår nya favorit, minutbiff som är mörad oxfransyska, till det hade vi hasselbackspotatis, grönpepparsås och en god sallad. Vi drack ett Amarone vin till. Mellan mat och efterrätt åts crostini med tapenade och smuttade så de sista dropparna Cava. När maten lagt sig i magen tog vi fram riktigt fin chokladglass och skivade ner lite banan i och toppade med krossad choklad. Magen och hjärnan var super nöjda efter denna kväll.
1 kommentar:
Vilken härlig lyxmiddag!
Grönpepparsås var ett bra tips. Länge sedan jag åt sådan.
Hälsningar från fröken Dill
Skicka en kommentar