måndag 5 oktober 2009

Årstiderna


När jag kom innanför dörren idag tänkte jag först slänga stora delar av reklamen men fastande för utskicket som jag fått från Årstiderna. Så här beskriver Årstiderna sig själva:

"Årstidernas idé är enkel: Vi tar en trälåda, fyller den med säsongens bästa ekologiska råvaror, lägger i några lättlagade recept som passar till innehållet och levererar den direkt hem till din dörr.

Årstiderna är ett ekologiskt lantbruksföretag. Vi odlar mer än 50 olika sorters grönsaker på våra tre gårdar, som tillsammans utgör över 550 ha mark. Som lantbrukare är vi stolta över att kunna bevara en bred mångfald av ekologiska grönsaker i Norden."


Äntligen tänker jag! Vilken smart idé. Nu är det mest frågan om när jag vågar beställa min första låda. Kika in på Årstidernas hemsida och titta på sortimentet.

(bild är tagen från arstiderna.com)

2 kommentarer:

Evelina sa...

Finns årstiderna äntligen i malmö nu? Jag och min mamma har kört det i ett par år nu och hon blev hemskt ledsen när jag flyttade eftersom det var lite krux att få det levererat i malmö. Vilket som! Om du nu ska börja testa rekommenderar jag singellådan, helt klart bäst. både frukt och grönt samt lite spännande extragrejer typ kakor, choklad eller soppa.

Fröken Dill sa...

Hej Julia!
Vilken trevlig blogg du har! Jag svårgillar årstidernas lådor, även om jag inte prenumerarer nu på hösten då jag har mycket egenodlat. Men snart ska jag börja med fisk- och grönsakslådor varannan vecka. Längtar!
Hälsar fröken Dill

PS: Jag är bara kund hos årstiderna och från jobbet har jag även goda erfarenheter av konkurrenten Ekolådan!