onsdag 2 april 2008

Fiskpinnar på annat vis


3 st tunnbröd (alt. tortillas)
6 fiskpinnar
1dl bulgur (+ 2dl vatten)
Fryst spenat ca 6 "knytten"
1 msk citron
2 morötter
100g fetaost
½ rödlök
salt
vitpeppar
Homus (finns att köpa men enkel att göra själv)

Stek fiskpinnarna, koka bulgurn enligt förpackningen, värm den fysta spenaten och häl sedan ner den i den färdiga bulgurn blanda om och tillsätt citronsaft, salt och vitpeppar. Riv morötterna grovt på rivjärnet, hacka rödlöken och tärna fetaosten.
Bre på homusen på tunnbröden (ungefär som smör), lägg sedan bulgurblandningen, toppa med lök, morötter och fetaost. Lägg sist på fiskpinnarna 2 per bröd. Rulla ihop och ät som en falafel eller kebab.

Inga kommentarer: